Szükséged van forgalomra a honlapodra vagy értékesítési tölcséredbe? Ha a válaszod igen, a Traffic Secrets című könyv neked szól.

Könyv címe: Traffic Secrets

Szerző: Russel Brunson

Nyelv: angol

Oldalak száma: 330

Borító: keménytáblás

Ára: ingyenes, szállítási költség 19.95$

Értéke: 509.95$

Bónuszok: 5

Garancia: 100%

Hogyan érheted el, hogy az ideális ügyfeleid megtaláljanak online?

Van egy fantasztikus terméked/szolgáltatásod, amellyel jobbá teheted az ideális vásárlóid életét, de lehet, hogy nem tudod, hogy mit tegyél azért, hogy rád találjanak.

Lehet, hogy van egy weboldalad, vagy értékesítési tölcséred, és némi forgalmad, de tudod, hogy csak akkor érezheted biztonságban magad, ha következetesen, folyamatosan tudsz új forgalmat generálni.

Azért, mert minél többen találnak rád, a vállalkozásodra, annál több ember életére lehetsz hatással és annál több eladásod lesz.

A Google, a Facebook és a többi közösségi média felület folyamatosan változik.

Ami tegnap még működött, ma kevésbé, vagy egyáltalán nem generál forgalmat.

Új felületek, funkciók jelennek meg és lassan már elveszel a különböző taktikák között, amelyekről úgy gondolod, hogy ki kellene próbálnod.

A Traffic Secrets című könyv teljesen más szemszögből közelíti meg a forgalom generálását.

Figyelem: Vigyázat, függőséget okozhat! 🙂

Kérd a saját Traffic Secrets példányodat itt >>

Nem taktikákról olvashatsz benne, hanem stratégiai, hosszútávon működő modellekről, amelyek folyamatos forgalmat tudnak generálni. A könyvben bemutatott stratégiák „örökzöldek”, soha nem változnak:

– az ideális vásárlód meghatározása

– azoknak a helyeknek a megtalálása online, ahol jelenleg is jelen vannak álmaid vásárlói

– hogyan éred el őket ingyenes módszerekkel, ha több idővel rendelkezel, mint pénzzel

– hogyan éred el őket fizetős módszerekkel, ha több pénzed van, mint időd

saját közzétételi, kiadói platformjaid létrehozása

saját terjesztési listáid felépítése.

Ezekben a stratégiákban az a közös, hogy kihasználják a különböző online felületekben (például a Google, Facebook, Instagram, Youtube) rejlő növekedési lehetőségeket, de ha bármilyen változás van, egyszerűen átléphetsz oda, ahova az ideális vásárlóid költöznek.

Kinek szól a Traffic Secrets című könyv?

Ha online értékesítesz bármilyen terméket vagy szolgáltatást, vagy személyesen szolgálod ki a vásárlóidat, de online felületeken keresztül is szerzel ügyfeleket, akkor ez a könyv segíthet neked abban, hogy az ideális vásárlóid megtaláljanak.

Milyen típusú vállalkozások profitálhatnak belőle?

– coaching és tanácsadás

– e-kereskedelem

– digitális termékeket forgalmazók

– helyi vállalkozások

– network marketingesek

– jótékonysági szervezetek

– bloggerek

– B2B

– szabadúszók

induló vállalkozások

A Traffic Secrets egy kiváló forrás mindazok számára, akik online vállalkozást akarnak indítani, vagy növelni akarják vállalkozásukat.

Kérd a saját Traffic Secrets példányodat itt >>

A szerző: Russel Brunson

Ha már hallottál értékesítési tölcsérekről, esetleg már építettél is, biztos vagyok benne, hogy Russel Brunsont nem kell neked bemutatnom.

Russel Brunson egy digitális marketing legenda, a ClickFunnels nevű SaaS vállalkozás társtulajdonosa, amelynek több mint 100 000 felhasználója van, és rohamos iramban növekszik.

Russel több mint 15 év alatt sajátította el a könyvben bemutatott koncepciókat és stratégiákat, amelyeket vállalkozásában sikeresen alkalmazott. Havonta átlagosan 1,79 millióan látogatják a vállalkozás főoldalát, és ez csak egyike a sok weboldalának.

A Traffic Secrets című könyvét több mint 140 000-en vásárolták meg a megjelenését követő 90 nap alatt, a világ 165 országából.

Rövid idő alatt a legnagyobb bestseller listák élére került, mint például a New York Times, a Wall Street Journal, stb.

A Traffic Secrets című könyvét két másik bestseller előzte meg, a DotCom Secrets és az Expert Secrets.

A DotCom Secrets az értékesítési tölcsérek készítéséről szól, és rövid idő alatt gyakorlati útmutatóvá vált mindazok számára, akik megértették, hogy hogyan növelhetik vállalkozásukat értékesítési tölcsérek segítségével.

Néhány koncepció, amivel megismerkedhet az olvasó a DotCom Secrets című könyvben:

– a terméklétra titka- hogyan tudsz még több értéket adni vásárlóidnak és kereshetsz még több pénzt, minden egyes vásárló után.

– hogyan vonzd be az ideális vásárlódat és taszítsd el mindazokat, akikkel nem akarsz együtt dolgozni, azért, hogy elegendő időd maradjon azok számára, akikkel szívesen dolgozol együtt

– pontos szkriptek, amelyeket arra használhatsz, hogy a weboldalad vagy értékesítési tölcséred látogatóit vásárlókká konvertáld és tovább vidd őket a terméklétrádon.

Míg a DotCom Secrets című könyv az értékesítési tölcsérek építésének „tudományát”, az Expert Secrets az értékesítési tölcsérek „művészetét” tanítja meg, azt, hogy hogyan segíts az embereknek egyre előrébb jutni az értékesítési tölcsérben, hogy ideális ügyfelekké váljanak.

Az Expert Secrets című könyvben olvasottakat alkalmazva elsajátíthatod a sikeres értékesítési tölcsérekhez szükséges kommunikációt, meggyőzést, történeteken keresztüli értékesítést, saját közösséged kialakításának módját és azt, hogy hogyan válj vezetővé.

A trilógia utolsó kötete a Traffic Secrets, az „üzemanyag” a sikeres vállalkozáshoz.

20 „titok”, amiről a Traffic Secrets című könyvben olvashatsz:

1.      rész: Az ideális vásárlód

 1. titok: Határozd meg pontosan, hogy ki az „álom ügyfeled”, és lépj be a beszélgetésbe, amely MÁR zajlik a fejükben, így pontosan tudni fogod, hogyan kell őket kiszolgálni!
 2. titok: Keresd meg pontosan, hol rejtőznek álmaid ügyfelei az interneten, így megtalálhatod őket, és bevonzhatod őket a tölcsérekbe …
 3. titok: Hogyan juthatsz el álmaid ügyfeleihez, és állíthatod meg őket (még akkor is, ha nagyon elfoglaltak, vagy a versenytársaid felületein görgetnek), és figyeljenek a történetedre, így tovább tudod vinni őket az ajánlatodra…
 4. titok: Az a KÉT módszer, amellyel üzenetedet eljuttathatod álomvásárlóid elé … annak érdekében, hogy a saját forgalmad részévé válhassanak, akiknek újra és újra üzenetet küldhetsz, INGYEN!
 5. titok: A világ legjobb forgalma! (És a vállalkozásod elsődleges módja, hogy bebiztosítsd magad mindenfajta Google – pofon, Facebook – tiltás vagy algoritmus-változással szemben!)
 6. titok: A láthatatlan második tölcsér, amelyről szinte senki sem tud. A potenciális értékesítésnek csak 19% -a történik meg először, amikor az ügyfelek keresztülmennek a tölcséren! (A potenciális eladások másik 81% -át EZ határozza meg …)
 7. titok: A kulcs ahhoz, hogy a partnereid ne csak népszerűsítsék a termékeidet, hanem gyorsan visszahívjanak, válaszoljanak az e-mailekre, és izgatottak legyenek, hogy INGYEN küldhessék neked a saját forgalmukat … először erre van szükséged!

2. rész: Töltsd meg a tölcséredet

 1. titok: Hogyan juthatsz rengeteg INGYENES forgalomhoz más emberek platformjairól, akiknél már ott vannak az ideális vásárlóid … és egyenesen „A hamelni patkányfogó” -ként vezesd őket a tölcséredbe!
 2. titok: Szállj le az őrült forgalmi „hullámvasútról”, és szerezz minél nagyobb konzisztenciát a marketingedben … miközben következetesen küldöd a látogatókat tölcséred megtöltéséhez! (Ez az alapja a ClickFunnels mai rendkívül gyors növekedésének!)
 3. titok: Ez a gyors, napi 3-5 perces stratégia segít abban, hogy a közösségi médiában megtaláld azokat a helyeket, ahol ideális vásárlóid, akik még nem követnek téged nagy számban vannak jelen (és fedezd fel azokat a mintákat, amelyek ráveszik őket, hogy kövessenek és elköteleződjenek!)
 4. titok: Hogyan lehet a Föld legnagyobb társadalmi pártját felhasználni arra, hogy álmaid ügyfeleit a világodba terelje …
 5. titok: Hogyan lehet felhasználni a Google-t, hogy az ügyfelek megtaláljanak TÉGED, ahelyett, hogy üldöznéd őket! (Még akkor is, ha nem tudják, ki vagy, és valójában nem téged keresnek … még!)
 6. titok: Az a hat lépés, amellyel hihetetlen tartalmat hozok létre, amely a közönségemet egész életük hátralévő részében és azon túl is szolgálja … (és a nézettségünk száma minden nap növekszik!)
 7. titok: A „vihar átvészelése” és a forgalmi trendek ELŐTT lenni… pontosan ezt a TERVEZETET használjuk, amikor minden új forgalmi lehetőséget megvizsgálunk!
 8. titok: Készíts saját ütős „Ma esti műsort”, amelyet minden héten feltöltesz az összes szükséges közösségi média felületre … így gyorsan átalakíthatod egyedi tartalmakká, amelyek illeszkednek az egyes közösségi platformokhoz!

3. rész: Növekedési „hackelés”

 1. titok: Ez a „központi” céloldal arra készteti a PR ügynökségeket, hogy forgalmat tereljenek rá … így a közönség többet megtudhat rólad, cégedről, termékeidről és arról, hogyan tudsz nekik segíteni! (Szerezd meg az oldalunkhoz használt pontos vázlatot!)
 2. titok: HÁROM stratégia mások terjesztési csatornáinak kiaknázására … így termékeidet közvetlenül vadonatúj közönségfolyamokba kapcsolhatod! (Ez az igazi titok a „Shark Tank …” cápa mögött)
 3. titok: Az ötlépcsős játékterv a marketingesek HADSEREGÉNEK felépítésére, akik saját pénzüket költenék a termékeid reklámozására … (és csak akkor fizetsz nekik, amikor eladnak!)
 4. titok: A tölcsér 7 fázisa, amely keresztülvezeti a jéghideg forgalmat (akik nincsenek tisztában a termékeddel, és nem is tudják, hogy létezel) az értékesítési tölcséreden … forró, minősített vevőkké, akik eladják saját maguknak a megoldásod (még mielőtt elmondanád nekik az ajánlatot!)
 5. titok: HÁROM apró „növekedési-feltörési” kiigazítás, amelyeket híres, gyorsan növekvő technológiai vállalatok után modelleztünk … (ezek azok az „apró dolgok, amelyek nagy sikerekhez vezetnek”, amikor a vállalat méretét növeljük!)

A Traffic Secrets című könyv ára, bónuszok és garancia

A Traffic Secrets című könyv INGYENES, csak a szállítási költséget kell kifizetned, ami 19.95 $.

Addig sem kell tétlenül ülnöd, amíg arra vársz, hogy a könyved megérkezzen. Russel Brunson mindig túlteljesít, nem elég, hogy ingyen kapod a könyvet, a következő bónuszok is járnak mellé:

Több mint 4 órányi bónuszképzés, amit azonnal elkezdhetsz megnézni.

 1. „Hogyan töltsd meg az értékesítési tölcséreidet álmaid vásárlóival?”

Az első bónusz egy 60 perces előadás Russel Brunsonnal, amelyet a Funnel Hacking LIVE rendezvényen készített, ahol a könyvben bemutatott kedvenc „titkait” tanítja a rendezvényen résztvevő több mint 4500 vállalkozónak.

A bónusz értéke: 97$ (INGYENES, ha megrendeled a Traffic Secrets című könyvet)

 1. „Hogyan skálázhatod a forgalmadat egyszerű videókkal okostelefonodról?”

Dean Graziosi előadása, aki a Traffic Secrets című könyv előszavát írta.

„Carrie Bradshaw tudja milyen a jó szex…vagy nem fél megkérdezni”

(Szex és New York c. sorozat)

Vagy mondhatjuk úgy is, hogy Russel Brunson tudja milyen a jó online marketing…vagy nem fél megkérdezni.

         Amikor a könyvet írta, Russel Brunson megtudta, hogy Dean Graziosi egyik tölcséréhez négyszer nagyobb forgalmat irányít, mint ő, ezért Arizonába repült, hogy megtudja, mit csinálnak jobban.

Ezt követően változtattak a stratégiájukon és megnégyszerezték a forgalmukat.

Megkérte Dean Graziosi-t, hogy mutassa meg ezt a „titkot” a rendezvényükön, és ez a videó az előadás teljes bemutatója!

A bónusz értéke: 97$ (INGYENES, ha megrendeled a Traffic Secrets című könyvet)

 1. Hogyan hozhatunk létre olyan hatásos videókat, hogy az embereknek ne legyen más választásuk, mint hogy megosszák?

A következő bónusz Prince EA előadása, aki arról beszél, hogy ő hogyan készít virális videókat. Több mint 3 milliárdan tekintették meg eddig a videóit és előadásában lebontja a videók létrehozásának egyszerű tudományát, amellyel egyik napról a másikra növelheted a márkádat és befolyásodat!

A bónusz értéke: 97$ (INGYENES, ha megrendeled a Traffic Secrets című könyvet)

 1. Hogyan tegyél közzé minden platformon, anélkül, hogy rámenne az életed?

Az utolsó előadásban, amelynek a „tartalom többszörözés” nevet adta,  Peng Joon, a forgalom szakértője 4 hónapnyi tartalmat készített…mindösszesen 3 nap alatt!

Ebből az előadásból te is megtanulhatod, hogyan töltheted meg a tölcséreidet folyamatosan, mindössze 3 nap alatt!

A bónusz értéke: 97$ (INGYENES, ha megrendeled a Traffic Secrets című könyvet)

 1. Tanuld meg, hogyan kell alkalmazni a Traffic Secrets könyv elveit a 30 napos kihívás során!

Miután elolvasta a könyvet, a legtöbb ember azt kérdezi: „Hol kezdjem?!” A válasz: a 30 napos kihívás.

Ez a kihívás egy lendületes lépés, hogy gyorsan haladhass előre. Egy napról-napra megadott ütemtervet fogsz követni, hogy eljuss onnan, ahol ma vagy, oda, ahol lenni szeretnél!

A bónusz értéke: 97$ (INGYENES, ha megrendeled a Traffic Secrets című könyvet)

Összegezve:

A Traffic Secrets című keményborítású könyvet és az 5 bónuszt, amelyek összértéke 509.95$, INGYENESEN megkaphatod, csak a könyv szállításáért kell 19.95$-t kifizetned.

100% garancia

Ha nem tetszik a könyv, vissza sem kell küldened, elég, ha e-mailt küldesz nekik és visszatérítik a szállítási költséget.

A Traffic Secrets című bestseller könyv megváltoztatja azt a módot, ahogyan a vállalkozók forgalmat terelnek weboldalaikra, értékesítési tölcséreikbe, vállalkozásukba.

Szánj időt arra, hogy elsajátítsd és alkalmazd ezeket a marketing stratégiákat vállalkozásodban. A Traffic Secrets című könyv segíthet vállalkozásod növekedésében, de nem ígéri azt, hogy máról holnapra fogsz meggazdagodni. Amire képes leszel az, hogy hosszútávon fenntartható, növekedő vállalkozást tudsz építeni, anélkül, hogy túlságosan ki lennél téve a közösségi média és a fizetett hirdetések változásainak.

A Traffic Secrets című könyv a kulcs, hogy álmaid vásárlói rátaláljanak az ajánlataidra, bármit is értékesítesz az interneten.

Kérd a saját Traffic Secrets példányodat itt >>

 

A bejegyzésben előfordulnak parnerprogramok linkjei, amelyeket követve, ha vásárolsz, jutalékban részesülhetek. Előre is hálásan köszönöm, ha megteszed. Ezért neked nem kell többet fizetned, ugyanannyiba kerül, mintha egyenesen az eladótól vásárolnál.

Természetesen lehetőséged van az adott terméket úgy is megvásárolni, hogy a Google-ban rákeresel, nem az én linkemen keresztül.

Scroll to Top