Miért használd a személyes videót vállalkozásodban, mikor annyi más lehetőség van arra, hogy potenciális vagy meglévő ügyfeleiddel kommunikálj?

személyes videó

Felkelteni az emberek érdeklődését, megtartani a figyelmüket egyre nehezebb ebben a médiazajban.

Rengeteg e-mailt kapunk naponta, a hideghívásokat igyekszünk elkerülni, a közösségi médiában ránk zúduló hirdetésekre meg egyre immunisabbak vagyunk.

Mégis ezek a marketingcsatornák mind működnek. De biztosan te is gondolkodtál már azon, hogy hogyan tudnád még hatékonyabbá tenni a marketingedet. Hogyan szerezhetnél több követőt, lead-et, visszatérő vásárlót?

„Az eddigi legjobb marketingstratégia: A TÖRŐDÉS.”

–Gary Vaynerchuk, vállalkozó, előadó és marketing szakértő

Az emberek valódi, személyes, és nem automatizált törődésre vágynak.

 

Ismered a koktélparti- jelenséget?

 

A koktélparti-jelenség az a képességünk, hogy egyes hangokat el tudunk különíteni az egyéb, akár hangosabb zajoktól. Mint amikor egy házibulin beszélgetsz valakivel és értitek egymást, akkor is, ha a többiek beszélgetése, a háttérzaj ennél hangosabb.

Ugyanakkor a háttérzajokból is kiszűrjük, ha valaki a nevünket említi. Hallórendszerünk a figyelmen kívül hagyott hangokat is képes elemezni.

Dale Carnegie „Hogyan szerezzünk barátokat és befolyásoljunk embereket” című sikerkönyvében a népszerűség 6 módja között emeli ki annak a fontosságát, hogy a beszélgetőpartnerünket nevén szólítsuk, mert így elnyerhetjük a figyelmét és a bizalmát.

„Szólítsd a nevén a másik embert! Mindenki számára a saját neve az anyanyelv legszebb és legfontosabb szava.”

Éppen ezért a személyre szabott marketing sokkal hatékonyabb, mint a tömeges marketing. Tanulmányok szerint a marketing ráfordítások megtérülésének öt-nyolcszorosát is képesek elérni, illetve az eladásokat is legalább 10%-kal növelik.

A személyes törődés azért is megtérül, mert az emberek értékelik, ha időt szánsz rájuk és sokkal nagyobb eséllyel fognak ők is időt fordítani rád.

A Campaign Monitor statisztikái szerint 2020-ban az e-mailek átlagos megnyitási aránya (minden iparágat egybevéve) 18% volt, és az átlagos átkattintási arány 14,1%.

A messenger botok esetében a megnyitási arány 63%, az átkattintási arány 21%.

A Bonjoro személyes videóival átlagosan 72% megnyitási arányt és 55% átkattintási arányt értek el a felhasználók.

5b0fe6846bd91

Miért ajánlom a Bonjoro-t személyes videók készítéséhez és küldéséhez?

 

Amikor a Bonjoro-ra regisztráltam, rövid időn belül kaptam egy e-mailt, amiben egy 38 másodperces videó volt.  Ezt a videót személyesen nekem vette fel Eric, a partnerségi nagykövetük Texas-ban. A nevemen szólított és még arra is vette a fáradtságot, hogy utána nézzen, hogy Budapestről regisztráltam, mert említette, hogy a felesége múlt héten járt itt és mennyire tetszett neki a város.

Felkínálta a lehetőséget, hogy kérdezhessek, ha elakadok, és felhívta a figyelmemet az útmutatóra, amelynek a linkjét mellékelte is az e-mailben.

Megnéztem-e a videót? Naná. Na jó, többször is…Rákattintottam-e a linkre? Természetesen.

Ezerszer jobb érzés volt, mint a sablonos köszönöm, hogy feliratkoztál e-mailek.

Lehet, hogy arra gondolsz most, hogy ez rengeteg időt vesz igénybe. A Bonjoro-ban előre elkészítheted a különböző sablonokat, és csak a videót kell felvenned. Ha egy nap 10 darab 1 perces videót készítesz… az 10 perc. 10 perc, hogy kitűnj a tömegből és igazi kapcsolatot építs a potenciális vevőiddel.

Videót felvehetsz a telefonoddal is, de az a gond vele, hogy mellékletként csatolhatod az e-mailhez és ezzel növeled az esélyét, hogy a Spam mappába kerüljön a leveled.

YouTube videót is készíthetsz, ami feltétlenül hasznos, ha egy oktatóvideót akarsz kiküldeni a feliratkozóidnak. Arra azonban nem alkalmas, hogy egy üdvözlő videót küldj annak, aki éppen feliratkozott a hírleveledre, letöltötte a csalidat, megvásárolta a termékedet, vagy konkrét segítségre van szüksége a szolgáltatásoddal kapcsolatosan.

A személyes videóval egy arcot tehetsz a vállalkozásod neve mellé. Testbeszéddel, a hangoddal sokkal mélyebb, sokkal emberibb kapcsolatot tudsz építeni.

személyes videó Bonjoro

A Bonjoro valódi segítség ehhez, mert:

– sablonokat hozhatsz létre, például új feliratkozóknak, minden egyes lead mágnesre, vagy kosárelhagyókra, stb. Nem kell minden egyes alkalommal megadnod címet, tárgyat, leírást, linket megkeresned…egyszerűen csak rákattintasz a sablonra.

– könnyen beintegrálhatod meglévő rendszereidbe. Ha e-mailküldő szoftvert használsz, amelyben különböző listákat, csoportokat, címkéket alkalmazol, ezeket automatikusan használhatod.

– mindig látod, hogy milyen feladataid vannak, így nem kerüli el semmi a figyelmedet

bonjoro feladatok

– újraküldheted azokat az e-maileket, amelyeket nem nyitottak meg

bonjoro személyes videó újraküldés

– felvehetsz olyan mezőket, amelyek fontosak számodra, hogy még személyesebbé tedd a videódat. Például város, iparág, weboldal, stb..

– mobilról is tudod használni, ami igazi előny, mert akár útközben is fel tudsz venni egy pár másodperces videót és már küldheted is, nem vagy számítógéphez kötve.

– a Chrome bővítményükkel még egyszerűbbé teheted a munkádat, konkrétan egy kattintás, hogy elindítsd a felvételt és egy, hogy leállítsd. Készíthetsz képernyőképet, kameraképet, vagy képernyőképet kameraképpel. A felvételeidet meg mind megtalálod a videó könyvtárban.

A Bonjoro azok számára is tökéletes megoldás, akik nem akarnak a közösségi médiában megosztani saját videókat. A Bonjoro videó teljesen más kategória, mert egy személynek szól, lényegében egy potenciális (vagy meglévő) vásárlóval beszélgetsz.


Bonjoro árak:

A Bonjoro-nak van egy ingyenes verziója, amellyel havi 50 videót tudsz készíteni és küldeni, ebben nem tudsz sablonokat létrehozni, de az első 14 napban a PRO verzió-t tudod használni az ingyenesnél is.

Próbáld ki a Bonjoro-t INGYEN itt >>

Google fiókoddal egyszerűen regisztrálhatsz:

bonjoro regisztráció

A Basic verzió havi 12,5$, a Pro havi 33$ és a Grrrowth havi 66$-ba kerül.

bonjoro árak

A Bonjoro nem csak a személyes videóid elkészítésében és továbbításában segít, hanem számos oktatóanyagot, útmutatót is nyújt ahhoz, hogy a legjobban ki tudd használni a benne rejlő lehetőségeket, így több és elégedettebb ügyfeled legyen.

Ezt az útmutatót a személyes videók készítéséhez e-mailcímed megadása nélkül is letöltheted. Megtudhatod belőle, hogy:

– hogyan tudod növelni videóval az értékesítési csatornád értékét

– hogyan készíts tökéletes videót minden alkalommal

– a 20 legjobb e-mailcím, hogy személyes videóidat megnézzék az emberek

– néhány egyszerű és szuper-hatékony videó-tölcsér, amelyeket akár ma elkezdhetsz megvalósítani.

 

A bejegyzésben előfordulnak parnerprogramok linkjei, amelyeket követve, ha vásárolsz, jutalékban részesülhetek. Előre is hálásan köszönöm, ha megteszed. Ezért neked nem kell többet fizetned, ugyanannyiba kerül, mintha egyenesen az eladótól vásárolnál.

Természetesen lehetőséged van az adott terméket úgy is megvásárolni, hogy a Google-ban rákeresel, nem az én linkemen keresztül.

Scroll to Top