Névjegykártya szerkesztés, névjegykártya készítés online

3+3 tipp otthon készített, vagy online rendelt névjegykártyákhoz

Miért van szükséged névjegykártyára?

névjegykártya készítésVállalkozóként folyamatosan építened és ápolnod kell a kapcsolati hálódat. Annak ellenére, hogy a világháló segítségével az íróasztal mellől sem kell elmozdulnunk ahhoz, hogy bárkivel fel tudjuk venni a kapcsolatot, a személyes kapcsolatépítés továbbra is fontos része marad a vállalkozó életének.

Az üzleti megbeszélésekre, előadásokra, konferenciákra, kiállításokra, vásárokra magaddal kell vinned a névjegykártyádat. Ez is egy része az első benyomáskeltésnek. Mutatja, hogy felkészült vagy.

Nem hiányozhat a névjegykártya a zsebedből, a pénztárcádból, vagy a laptop táskádból máskor sem, mert nem tudhatod, hogy kit ismersz meg a fodrásznál, a sarki kisboltban, egy szülinapi vacsorán, vagy a reptéri váróteremben.

Üzlettárs, partner, beszállító, ügyfél, ideális alkalmazott, hatalmas kapcsolati tőkével rendelkező személy, aki a legjobb ajánlód lehet? A névjegykártya átadásával megadod számára a lehetőséget, hogy később is megtaláljon, felvegye veled a kapcsolatot. Ha eltűnsz, mint Hamupipőke az éjféli óraütéskor, értékes lehetőségeket hagyhatsz ki.

Névjegykártya méret, forma – szabványos legyen, vagy formabontó?

Ha vettél már részt nemzetközi kiállításon, vásáron, konferencián, biztosan neked is feltűnt, hogy a rendezvényen kapott névjegykártyák mérete nem mind egyforma.

A Magyarországon szabványosnak tekintett névjegykártya méret 90 mmx50 mm, Uniós viszonylatban azonban a 85 mm x 55 mm (bankkártya méret).

Az Egyesült Államokban és Kanadában 89 mmx51 mm a leggyakrabban használt névjegykártya méret.

Nincs kötelező szabály, ha úgy gondolod, hogy egy különleges formájú, méretű névjegykártyával könnyebben fel tudod hívni magadra a figyelmet, nem kell visszafognod magad.

Ha a névjegyeddel szeretnél kitűnni a tömegből, használj digitális névjegykártyát.

Csak egyszer kell elkészíteni és bármikor módosíthatod az adataidat és a megosztani kívánt innformációkat.

Nem mellesleg sokkal környezetbarátabb megoldás, mint a kartonból készített társai.

Névjegykártya készítés online otthon

A névjegykártya készítés otthon a legolcsóbb és leggyorsabb, ha rendelkezel egy megfelelő nyomtatóval. Online eszközök sokasága áll a rendelkezésedre.

Számos, akár ingyenes verzióval is rendelkező névjegykártya készítő program közül választhatsz. Ezek közül mutatok be hármat, amelyek segítségével otthon is elkészítheted a névjegykártyáidat, egyszerűen, gyorsan és akár ingyen is:

  1. Ha egy egyszerű névjegykártyát szeretnél csak, de azt pillanatokon belül, akkor használd a DeGraeve.com ingyenes névjegykártya készítőjét.

Töltsd ki a névjegykártyán feltüntetni kívánt adatokat majd töltsd fel a logódat. Ha még nincs saját logód, akkor olvass a jó logó tervezés alapjairól itt és akár ingyen készítsd el a vállalkozásod logóját.

Előnézetben ellenőrizheted, hogy helyesen írtad-e be az adatokat.

A letöltés gombra kattintás után már nyomtathatsz is.

A generált pdf 12 darab névjegykártyát tartalmaz, amelyek mérete 3,5” x 2”(89 mm x 51 mm).

névjegykártya készítés ingyen

  1. Ha többre vágysz az egyszerű névjegykártyánál, a Juke Box  ingyenes névjegykártya készítőjével pár kattintással személyre szabhatod a sablont, amelyet kiválasztasz.

A névjegykártya készítés nagyon egyszerű, mindkét oldalán módosíthatod a színeket, a betűtípusokat, feltöltheted a saját logódat, vagy választhatsz a több mint egymillió ingyenes kép közül.

névjegykártya készítés online jukebox

Ha minden tökéletes és már nem akarsz változtatni rajta, akkor elmentheted, letöltheted a pdf-et és ki is nyomtathatod.

Ha nem 3,5” x 2” –os méretű névjegykártyát szeretnél, lehetőséged van mini (3,5”x1,5”, 3,5”x 1,25”, vagy 3,5”x1,75”), európai standard (85 mmx 55 mm), vagy 2,5”x2,5” méretű, négyzet alakút választani.

névjegykártya készítés sablonnal

  1. A businesscardstar.com névjegykártya készítőjét akár ingyenesen is használhatod, ha az ingyenes sablonok közül választasz és nem töltesz fel fotókat.

A névjegykártya mindkét oldala szerkeszthető. Módosíthatod a színeket, a betűtípusokat.

Ki kell választanod az országot, hogy a nyomtatáshoz a térségben használt méret függvényében a megfelelő lehetőségeket ajánlhassa fel.

Ha otthon szeretnéd kinyomtatni a névjegykártyákat, és egyszerű sablont használtál, feltöltött fotók nélkül, egy pdf fájl-t kapsz, és választhatsz, hogy 8, vagy 10 névjegykártyát tartalmazzon.

Ha nagyobb választékot szeretnél, saját képeket és nagy felbontású .tif  fájlt, amelyet professzionális nyomdában is ki tudnak nyomtatni, akkor 10 $-t kell fizetned.

A fizetős verzióban rengeteg sablonminta közül tudsz választani, az egyszerűtől az elegánsig. Hozzáadhatsz képeket, ikonokat, logót.

névjegykártya ingyenes szerkesztés

Névjegykártya nyomtatás online rendeléssel

Ha a névjegykártyák készítését inkább egy professzionális nyomdára bíznád, ezt is megteheted online.

Nagyon sok szolgáltató honlapján keresztül lehetőséged van megrendelni az általad megtervezett névjegykártyákat, sablonból választva, vagy akár az egyedi elképzeléseid alapján, ezek közül mutatok be hármat, ahol gyorsan, jó minőségben, 100%-os garanciával dolgoznak.

  1. Ha nem tudsz napokat várni addig, amíg kézhez kapod a névjegykártyákat, a névjegykártyaműhely.hu oldalon munkanapokon 10 óráig leadod a megrendelésedet, már másnap házhoz szállítják. A fóliázással rendelt névjegykártyákra is csak egy nappal kell többet várnod.

A cég honlapján több mint ezer sablon közül választhatsz és tervezheted meg a saját, személyre szabott névjegykártyádat.

Szabvány méretben (90 mm x50 mm) készítik el a névjegyeket, ezért ha a saját nyomdakész névjegyeidet töltenéd fel online, fontos ezt szem előtt tartanod.

A minimális rendelés 60 darab, a szállítási költség 500 darab felett ingyenes.

Fekete-fehér és színes, egyoldalas és kétoldalas névjegykártyáért ugyanannyit kell fizetned. Így lehetőséged van plusz költség nélkül QR kódot, cégismertetőt vagy akár kupont tenni a névjegykártya hátoldalára.

névjegykártya készítés online névjegykártyaműhely

  1. Az onlinenevjegykartya.hu  honlapon lehetőséged van több mint 1300, stílus és tevékenységi területek alapján csoportosított grafikai sablon közül választani és megtervezni a saját névjegykártyádat.

A megrendelt névjegykártyákat 1-3 munkanapon belül kaphatod kézhez. Minimálisan 100 darab névjegykártyát tudsz rendelni.

Az ár függ a megrendelt mennyiségtől, a papír minőségétől (alapesetben matt hófehér, 300 gr), a fizetési módtól (előre utalás, bankkártya, PayPal-990 Ft, vagy utánvét-1690 Ft).

Rendelhetsz kétoldalas, laminált, vagy lekerekített sarkú névjegykártyát is.

nevjegykartya-online

3. Az internetprint.eu 10% kedvezményre jogosító kupont és ajándék e-könyvet küld, ha megadod a neved és e-mailcímedet. Az ingyenes e-könyvből megtudhatod, hogyan teheted felejthetetlenné a névjegykártyádat.

A névjegykártya tervezőjükben kategória, vagy stílus alapján válogathatsz a különböző sablonok között, de kulcsszóra is tudsz keresni.

Nem csak szabványméretű névjegykártyákat gyártanak, akár hitelkártya nagyságú névjegykártyát is rendelhetsz tőlük.

A névjegykártyákat 2 munkanap alatt készítik el és 1-2 munkanap a kiszállítás.

A minimális rendelés 60 darab. A névjegykártyák árlistáját itt tudod megnézni.

A kétoldalas névjegykártyáért és egyéb extrákért, pl. fóliázás, lekerekített sarkok, náluk is felárat kell fizetni. A szállítás már 200 darabtól ingyenes.

Scroll to Top