bemutatkozás

Kedves Olvasó!

 

Vállalkozási ötleteket keresel, amelyek az érdeklődési területeden, a körülményeidnek, a tudásodnak, tapasztalatodnak megfelelően valósíthatóak meg?

Vállalkozás indítását tervezed és az induláshoz, működéshez szükséges információkat keresel?

Megvalósított üzleti ötletekről olvasnál, amelyekből ihletet meríthetsz?

Jó helyen jársz!

Neked hoztam létre ezt az oldalt:

  • ha az utadat keresed, és nem tudod eldönteni, hogy elindulj-e a vállalkozóvá válás útján,
  • ha vállalkozást indítanál, de nem tudod, hogy milyen területen,
  • ha van egy ötleted, de információkra van szükséged ahhoz, hogy hogyan építs erre egy vállalkozást,
  • ha kezdő vállalkozó vagy és használható tudásra, információkra van szükséged, hogy válaszokat, megoldásokat találj az útközben felmerülő problémákra, hogy a maximumot hozd ki magadból és a vállalkozásodból.

A honlapon való könnyebb tájékozódás érdekében összefoglaltam, hogy hol mit találsz:

 

Vállalkozási

Az Önfejlesztés kategóriában olyan bejegyzéseket találsz, amelyek segítenek Neked abban, hogy jobban megismerd önmagad, hogy tudatosítsd azokat a képességeket, amelyekre vállalkozóként szükséged lesz és megoldásokat, eszközöket kapsz ahhoz, hogy fejleszteni tudd ezeket.

Vállalkozási ötletek témakörben különböző érdeklődési területeknek megfelelően csoportosítva találsz ötleteket, hogy könnyebben megtaláld a Neked megfelelőt. Sikersztorikat olvashatsz olyan vállalkozókról, akik megvalósították üzleti ötletüket, amely egy eredeti elgondoláson alapul, lehet az termék, szolgáltatás, vagy üzleti modell. Itthoni és külföldi vállalkozókat ismerhetsz meg, akik Téged is inspirálhatnak.

A Vállalkozás indítása címszó alatt a vállalkozásod elindításához, működtetéséhez szükséges tudásanyagot találsz, közérthetően, a gyakorlatban alkalmazhatóan. 

Az online pénzkeresés témakörben a vállalkozásod hatékony építéséhez szükséges útmutatókat, eszközöket találsz.

rólam

Szia, Boncata Csilla vagyok

en 300x225 1
2010 január 17. Vasárnap este volt, amikor szokás szerint hazafele tartottam a munkahelyemről, ahol közel nyolc éve dolgoztam pályázatíróként. Az utolsó években reggeltől estig, a hét minden napján. BKV sztrájk volt éppen, a villamosok nem közlekedtek, így a máskor egyórás hazaút több mint két órán át tartott. 11 óra múlt, amikor leszálltam a HÉV-ről, és még mintegy 20 perc gyaloglás várt rám hazáig. Tél, hideg és tömény köd, hogy két méterre sem láttam. Miért csinálom ezt?- kérdeztem magamtól, és következő nap beadtam a felmondásomat. Munkatársaim közül többen kérdezték, hogy nem fogom-e megbánni.

Vállalkozó lettem és vagyok azóta is. Nem bántam meg, hogy a kezembe vettem az életem irányítását, nem bántam meg, hogy nincs főnököm és nem bántam meg, hogy nem annyit keresek, amennyit valaki megszab nekem.
A pályázatírásban azt szerettem, hogy minden új projekttel egy teljesen új területbe kellett beleásnom magam.
2013-ban fedeztem fel az online marketinget és kezdtem el tanfolyamokat nézni. Úgy éreztem, hogy ez teljesen az én világom. Szeretek tanulni, szeretek írni és szeretem a számokat. Külkereskedelmi közgazdász a végzettésgem, talán ezért is van, hogy mindenről készítek egy Excel táblát, vagy valamilyen statisztikát… 🙂

Hobbim a tanulás, az önfejlesztés és a segíteni akarás.

Merek tévedni és tanulok a hibáimból.

Ezen a területen az elméleti tudás gyakorlat nélkül nem sokat ér, vagyis inkább semmit. 

2016-ban találtam rá a Wealthy Affiliate-re, ahol olyan emberektől tanulhatok, akik sikeres vállalkozók. Az útmutatásaik alapján készítettem el az első honlapomat, és rövid időn belül lettek ügyfeleim is, akik rám bízták az online megjelenésüket.

Az elmúlt években megszerzett tudásom és tapasztalatom legjavát szeretném átadni Neked, hogy segítsek céljaid elérésében.

Az interneten lehet nagyon sok pénzt keresni, de előbb meg kell tanulnod, hogy hogyan és időt, energiát kell fektetned abba, hogy felépítsd a saját vállalkozásodat. Nem ígérhetem azt, hogy máról holnapra fogsz meggazdagodni. Kitartással, nyitottsággal, türelemmel azonban sikeres lehetsz.

Azért készítettem ezt a honlapot, hogy segítsek Neked észrevenni a lehetőségeket, és kihasználni ezeket, hogy tudatosabb, optimistább, informáltabb, felkészültebb, sikeresebb vállalkozóvá válj minden nappal, mint tegnap voltál.
Tudom, hogy a megszerzett tudás csak akkor értékes, ha alkalmazzuk, és erre bíztatlak Téged is, hogy az írásaimat ne csak olvasd, hanem amit hasznosnak találsz, ültesd át a gyakorlatba.

Arra kérlek, hogy oszd meg velem észrevételeidet, azokat a kérdéseket, amelyeket fontosnak tartasz, hogy a honlapot számodra még hasznosabbá, érdekesebbé tegyem.

Üzenetedet elküldheted a csilla@hunmarksol.hu e-mail címre.
Sikeres vállalkozást kívánok Neked.

Szeretettel,

Csilla

Scroll to Top