videókészítés szövegből pictory ai

Gyors és könnyű videókészítés szövegből Pictory AI segítségével

A videók egyre népszerűbbek az online világban. A vizuális tartalmak segítségével könnyebben közvetíthetők az üzenetek. Azonban sok vállalkozásnak nincs elegendő ideje és erőforrása a videók létrehozásához. Ebben a helyzetben nagyszerű megoldást nyújt a Pictory AI, egy mesterséges intelligencia alapú eszköz, amely lehetővé teszi a videók automatikus generálását szöveges tartalmakból.

Mi is az a Pictory AI?

A Pictory AI egy könnyen használható, mesterséges intelligenciára épülő eszköz, amely lehetővé teszi fantasztikus rövid videók gyors és automatikus létrehozását hosszabb tartalmakból (akár írott, akár videós formátumban).

Hogyan működik a Pictory AI?

 1. Szöveges tartalom importálása: Először is, importálhatod a szöveges tartalmat a Pictory AI felületére. Ez lehet egy blogbejegyzés, cikk, vagy akár egy prezentáció szövege is.

Pictory AI szöveg importálása

2. Intelligens elemzés: A Pictory AI automatikusan elemzi a szöveget, és azonosítja a kulcsszavakat, és a fő üzenetet. Ez a mesterséges intelligenciának köszönhető, amely képes értelmezni és megérteni a szöveget.

Pictory AI intelligens elemzés alapján létrehozza a videót

3. Vizuális elemek hozzáadása: A Pictory AI az intelligens elemzés alapján létrehozza a videót. Hozzáad vizuális elemeket, képeket, ikonokat, videókat, hogy érzékeltesse a szöveg tartalmát.

Pictory AI videókészítés videókészítés lépései

 

Testreszabás: Természetesen lehetőség van a videó testreszabására is. Választhatsz különböző stílusok, tematikus elemek, videók, fotók közül, amelyek illeszkednek az adott szövegkörnyezetbe.

Pictory AI videókészítés vizuális elemek

 

A Pictory AI legfontosabb előnyei:

 1. Egyszerű használat: A kezelőfelület könnyen használható, kezdőknek és szakembereknek egyaránt.
 2. Testreszabható: A Pictory elkészíti a videót, amit a felhasználó személyre szabhat a logó, betűtípus és a márka színeinek hozzáadásával.
 3. Feliratos videók: A Pictory automatikusan feliratozza a videókat, hogy növelje a látogatottságot és ösztönözze az embereket a videók megnyitására. Így még zajos helyeken is könnyedén megérthető a videó tartalma.
 4. Bármely eszközről használható: A Pictory felhőalapú, így bármilyen laptopról vagy személyi számítógépről könnyedén elérhető.
 5. Gyors: A Pictory néhány perc alatt létrehoz izgalmas videókat, hangfelvétellel, felirattal, zenei aláfestéssel.
 6. SEO optimalizáció: A feliratozott videók nagyobb figyelmet kapnak, és a Google és más nagy platformok is kedvelik őket, így a Pictory segítségével létrehozott videók javítják a SEO-t.

A Pictory legjobb funkciói:

Most, hogy általános képet kaptál a Pictory-ról és annak előnyeiről, ideje részletesebben megismerni az egyes funkciókat és azt, hogy hogyan tudod ezeket kihasználni!

Videók létrehozása blogbejegyzésekből

A Pictory fő szerepe a magas minőségű videók létrehozása hosszú blogbejegyzésekből. Az AI technológiát használja annak érdekében, hogy kiemelje a legfontosabb információkat az írott tartalomból, és eltávolítsa a felesleges részeket. Emellett lehetőséged van AI narráció vagy háttérzene hozzáadására is a végeredményhez.

Videók létrehozása szkriptekből

Egy másik kiemelkedő funkciója a Pictory-nak a videók létrehozása szkriptekből. Csak néhány perc alatt átalakítja a szöveges tartalmat vizuális formába, és hozzáadhatsz narrációt AI hang vagy akár a saját hangod használatával.

Hosszú videók összefoglalása

A Pictory nagyszerűen működik a hosszú videók összefoglalásában is. Képes rövidített változatot készíteni, amely jobban megragadja a nézők figyelmét, és alkalmasabb a közösségi média platformokon való megosztásra. Például használhatod a Pictory-t hosszú podcastek, online konferenciák vagy akár Zoom videók összefoglalására.

Videók szerkesztése szöveg segítségével

A Pictory segítségével a videókat szövegként is szerkesztheted, és könnyedén kereshetsz bennük kulcsszavak alapján. Ez nagy segítség a kitöltő szavak vagy egyéb felesleges részek megtalálásában és eltávolításában. Például, ha szeretnéd törölni az összes „ööö” -t a videóból, egyszerűen írd be a keresőmezőbe, és a Pictory azonnal megtalálja és kiemeli ezeket a részeket.

Videók feliratozása

A közösségi média videók 85%-át hang nélkül nézik – a feliratok 85%-kal növelik az elérést.

Ha vannak kész videóid, amelyeket nincs időd feliratozni, a Pictory segítségével néhány perc alatt megteheted. Az AI technológia sokkal gyorsabb, mint az emberek, és meglepően pontos eredményeket produkál. Így profi minőségű videókra számíthatsz jó minőségű feliratokkal.

Fontos megjegyezni, hogy az AI funkciók, mint például az AI narráció vagy a vizuális elemek kiválasztása, jelenleg csak angol nyelven támogatottak.

Rövidített kiemelt videók létrehozása

A Pictory másik kiváló funkciója a hosszú tartalmakból készült rövidített kiemelt videók létrehozása. Magas minőségű, megosztható videó tartalmakat állít elő, amelyek rövidek, ezért különösen alkalmasak a közösségi média platformokon való megosztásra.

Mesterkurzusok és esettanulmányok

A Pictory technikai funkcióin túlmenően a weboldalon marketing alapokat tanító mesterkurzusokat is találhatsz. Az oktatóanyagokban olyan témákhoz kapcsolódó magyarázó videókat találsz, mint a tartalom újrahasznosítása, a személyes márkaépítés, videó marketing stratégiák és még sok más.

pictory

Kinek érdemes használni a Pictory-t?

 • Online tanfolyam készítők: Sokaknak, akik videó tanfolyamokat készítenek, nincs idejük feliratozni vagy szerkeszteni azokat, jelentős előnyökre tehetnek szert a Pictory-val. Emellett a Pictory segítségével könnyedén létrehozhatsz magyarázó videókat írott tartalmakból, amelyek növelik az elkötelezettséget és a forgalmat.
 • Közösségi média marketingesek: A Pictory által készített fantasztikus videók tökéletesek a közösségi média platformok számára, mivel rövidek, feliratozottak és vizuálisan vonzóak. Ezek a tulajdonságok vonzóbbá teszik őket a közönség számára, garantálva egy sikeres marketingkampányt bármelyik platformon.
 • YouTube-erek: Ha rendelkezel egy YouTube csatornával, amelyet naponta vagy hetente szeretnél frissíteni, de nincs elegendő időd izgalmas videók létrehozásához, akkor a Pictory funkciói nagy segítségedre lehetnek. Rövid idő alatt és minimális erőfeszítéssel sok videót készíthetsz.
 • Weboldal tulajdonosok: A Pictory segítségével videókat készíthetsz weboldal tartalmaidhoz. Készíthetsz rövid videóklippeket minden egyes szolgáltatásodhoz, és ezeket marketingeszközként használhatod az ügyfelekkel való kommunikációban.
 • Online coach-ok: Az online coach-ok profitálhatnak a Pictory használatából, mivel nincs szükségük tapasztalatra a videók elkészítéséhez. Emellett gazdaságosabb is, mint egy szakember alkalmazása.

A Pictory ingyenes próbaverziót kínál, így kipróbálhatod, mielőtt előfizetnél. Három projektet készíthetsz, maximum 10 perces hosszúságú videókhoz. Nincs szükség hitelkártyára a kezdéshez.

Ezen kívül három különböző előfizetési csomagot kínálnak:

Standard

A Pictory Standard csomag havi 23 dollárba kerül, ha havi fizetést választasz, és 19 dollárba, ha éves előfizetést választasz. Az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

 • 30 videó havonta
 • 34 mesterséges intelligencia hang
 • legfeljebb 10 perces szövegből videó projektek
 • 5000 zeneszám
 • 10 óra videó átírás/hó
 • 3 egyedi sablon, amelyet személyre szabhatsz és elmenthetsz
 • Meglévő videofelvételek szerkesztése legfeljebb 1 óra időtartamig

Ez a terv leginkább a kezdő videó készítőknek alkalmas, akiknek nincs szükségük sok videó generálására rövid idő alatt.

Pictoryvideokeszito arak 2

Prémium

A Pictory Prémium terv havi 47 dollárba kerül, ha havi fizetést választasz, és 39 dollárba kerül az éves előfizetés esetében. A szolgáltatások közé tartozik:

 • 60 videó havonta (testre szabható az alkalmazáson belül*)
 • Legfeljebb 20 perces szöveg-videó projektek (az alkalmazáson belül testreszabható)
 • 20 óra videó átírás/hónap*
 • Meglévő videofelvételek szerkesztése legfeljebb 3 óra hosszan
 • 10 egyedi sablon, amelyet testreszabhat és elmenthet.
 • 15 000 zeneszám
 • 60 szövegből beszéddé alakító mesterséges intelligencia hang
 • Automatikus hangszinkronizálás
 • Automatikus videó kiemelések
 • Hootsuite integráció
 • Videók tömeges letöltése CSV formátumba

A LEGJOBB PROFESSZIONÁLIS ALKOTÓK ÉS KIS- ÉS KÖZEPES MÉRETŰ SZERVEZETEK SZÁMÁRA

Entreprise

A Pictory Enteprise csomag ára egyedi megbeszélés tárgya.

A csomag a legmagasabb szintű funkcionalitást és szolgáltatásokat nyújtja. Többek között:

 • Egyéni korlát a szöveg-videó projekt hosszára
 • Egyéni videó átírás/mo
 • Egyéni videóhossz feltöltésenként
 • 15,000 zeneszám
 • 42 szövegből beszéddé alakító mesterséges intelligencia hang
 • Automatikus szinkronizálás
 • Márkás intro és outro
 • Automatikus videó kiemelések
 • Hootsuite integráció
 • A videók tömeges letöltése CSV formátumba
 • Számla alapú fizetés
 • Dedikált fiókmenedzser

A Pictory AI-val létrehozott videók kiváló minőségűek, könnyen testre szabhatók, és segítenek növelni a weboldalad látogatottságát és a közösségi média jelenlétedet. Kipróbálhatod a Pictory-t ingyenes verzióját, majd választhatsz a különböző előfizetési lehetőségek közül az igényeidnek megfelelően.

Összegzés

A Pictory AI egy fantasztikus választás, ha könnyen és gyorsan szeretnél lenyűgöző videókat készíteni a hosszabb tartalmaidból. Az AI technológia lehetővé teszi, hogy gyorsan és automatikusan hozz létre elképesztő rövid videókat.

A Pictory egyszerűen használható, testreszabható és kompatibilis minden eszközzel. A videókhoz feliratokat is hozzáadhatsz, ami segít a tartalom megértésében és a SEO optimalizálásban. A Pictory számos funkciót és előnyt kínál, amelyek segítenek abban, hogy kreatív és hatékony videókat hozz létre a célközönséged számára.

Szeretnél egyszerűen videókat készíteni és szerkeszteni mesterséges intelligencia segítségével?
(Használd a n4b1r kódot 20% kedvezményért!)

Scroll to Top