groove.ai ai alapu platform 1
Groove.ai - A mesterséges intelligencia alapú platform, amely lehetővé teszi, hogy 10X gyorsabban hozz létre bármilyen tartalmat 1

Groove.ai – A mesterséges intelligencia alapú platform, amely lehetővé teszi, hogy 10X gyorsabban hozz létre bármilyen tartalmat

Forradalmasítsd a tartalomkészítést a Groove.ai, az AI-alapú szövegíró platformmal

Nincs többé havidíj: A Groove.ai nagykereskedelmi árképzési modelljével tízezreket spórolhatsz meg. Kösd össze az ingyenesen elérhető API-kat, és csak azért fizess, amit használsz.

Belefáradtál abba, hogy az üres oldalt bámulod, írói válsággal küzdesz, vagy órákat töltesz olyan szövegek készítésével, amelyek egyszerűen nem konvertálnak? Mondj búcsút ezeknek a gondoknak, és üdvözöld a Groove.ai-t, az AI-alapú szövegíró platformot, amely másodpercek alatt készít magával ragadó, magas konverziót eredményező szövegeket… és még sok mást is.

Mi is pontosan a Groove.ai?

A Groove.ai alkalmazás a legújabb AI alapú szövegíró platform, amely megváltoztatja a tartalomgyártást. Az alkalmazás a legújabb technológiát alkalmazza az intelligens tartalom előállításához, és egyedi, személyre szabott tartalmat kínál minden egyes felhasználó számára. Az alkalmazás egy új módszert kínál a tartalomgyártásra, amely jelentősen csökkenti az időt és a költségeket, és emellett magasabb minőségű tartalmat biztosít.

Tökéletes eszköz azoknak a vállalkozóknak és online marketingeseknek, akik szeretnék kihasználni a mesterséges intelligenciát, és olyan tartalmakat létrehozni, amelyek valóban hasznosak.

Tudj meg többet az ÚJ Groove.ai szoftverről

A Groove.ai segítségével 10x gyorsabban lehet létrehozni bármilyen típusú tartalmat, többek között blogbejegyzéseket, cikkeket, e-maileket, sajtóközleményeket, weboldal-szövegeket, értékesítési tölcsér-szövegeket, landing oldalakat, közösségi média posztokat, videó -szkripteket, csalikat, jelentéseket, elmetérképeket, vázlatokat, folyamattérképeket, munkalapokat, munkafüzeteket és még könyveket is.

A mélytanulási technológia előre beállított prompt-technológiát használ, hogy a te egyedi stílusodhoz és hangnemedhez igazított szövegeket hozzon létre, így könnyedén készíthetsz olyan tartalmakat, amelyek valóban a te márkádat képviselik.

Professzionális weboldalak építése a Groove.ai segítségével

Az intuitív drag-and-drop felület lehetővé teszi a lenyűgöző weboldalak egyszerű és gyors létrehozását

A Groove.ai azonban több mint egy egyszerű szövegíró eszköz. Márka weboldal-építőt is biztosít, amellyel percek alatt professzionális online jelenlétet építhetsz, optimalizált szövegekkel, képekkel és címsorokkal kiegészítve. Intuitív „húzd és dobd” felületével egyszerűen, webfejlesztői vagy tervezői tapasztalat nélkül is lenyűgöző weboldalakat hozhatsz létre.

Landing oldalt vagy értékesítési tölcsért szeretnél létrehozni? Nem probléma. A landing oldal és értékesítési tölcsér építő segítségével percek alatt létrehozhatsz magas konverziót elérő oldalakat és tölcséreket, optimalizált szöveggel és képekkel kiegészítve. Ha pedig elkészültél, exportálhatod az oldalakat a Groove.cm-ben található GroovePages-be, hogy szerkeszthesd, közzétehesd és elmenthesd ezeket.

A Groove.ai még a ChatGPT-be is integrálódik, így útközben is létrehozhatsz feladatokat, és együttműködhetsz a csapatod többi tagjával. A Chrome-bővíménnyel pedig a Groove.ai-t bárhová kiterjesztheted, ahol gépelni tudsz, így könnyedén írhatsz marketing emaileket, blogbejegyzéseket, termékleírásokat, csak hogy párat említsek a lehetőségek közül.

De ez még nem minden. A Groove.ai segítségével bármilyen hanganyagot vagy videót is feltölthetsz, és könnyedén átírhatsz megbeszéléseket vagy videókat több forrásból, például videokonferencia-alkalmazásokból, telefonos hívásokból és hangfájlokból. Egy 1 órás értekezletet mindössze 5 perc alatt átnézhetsz, és összefoglalhatsz. Ráadásul a platformon a mesterséges intelligencia által generált képek és grafikák az adott célközönségre és demográfiára szabottak, így segítve az elkötelezettség és a konverziós arányok növelését.

És a legjobb rész? A Groove.ai segítségével nem kell fizetned a mesterséges intelligenciáért. Ehelyett az ingyenesen elérhető API-t olyan platformokkal kapcsolod össze, mint a Google, az OpenAI és a StabilityAI, így évente több ezer forintot takaríthatsz meg a többi AI-platformhoz képest. Ráadásul, ha támogatod a projektet, élethosszig tartó hozzáférést kapsz a Groove.ai-hoz mindössze 897 $ egyszeri befizetésért vagy 2 db 497 $-os befizetésért.

Felejtsd el a tartalomkészítés nehézségeit, és nyiss az újra: ismerkedj meg az eladható, világszínvonalú szövegeket készítő Groove.ai -al. Regisztrálj az első webináriumra, ahol minden részletét megismerheted, és felfedezheted, hogy hogyan segíthet a Groove.ai olyan tartalmak létrehozásában, amelyek valóban eladnak.

Scroll to Top