Logó tervezés online ingyen a Logaster logó készítő program segítségével a számítógépeden

Logó tervezés online: tervezd meg itt számítógépen vagy mobilon ingyenesen 4 egyszerű lépésben vállalkozásod logóját pillanatok alatt!

08d54852imp

 

Íme a „varázsló”, amelynek segítségével az ingyenes logó készítés online gyerekjáték, pillanatok alatt megtervezheted a saját logódat a számítógépeden – a kitöltéshez segítséget is találsz, ha tovább olvasol:

logo készítés online Logaster
Kattints a képre a logó készítés elkezdéséhez

impLogó tervezés online:

Logó tervezés online 1. lépés:

Írd be a vállalkozásod nevét.

céglogó lészítés

Beírhatod a vállalkozásod jelmondatát (1) és ezt követően kiválaszthatod a cégedre leginkább jellemző kategóriát (2):logó készítés online 1 lépésEzután kattints a zöld Create gombra.

Logó tervezés online 2. lépés:

Kattints az Előnézet és letöltés gombra (Preview&Download), és ha elégedett vagy az eredménnyel, lépj tovább a zöld Letöltés (Download) gomb megnyomásával:

logó készítés online 2 lépés

logó készítés online letöltés

Logó tervezés online 3. lépés:

Hozz létre egy ingyenes felhasználói fiókot. Ehhez használhatod a meglévő Google vagy Facebook fiókodat:

logó készítés online 3 lépés

Belépést követően a Szerkesztés (Edit) gombra kattintva tudsz különböző változtatásokat végrehajtani.

online logó szerkesztés

Módosíthatod a logó elrendezését:

online logó tervezés elrendezés

Választhatsz egy másik ikont, a keresőmezőbe beírva a kulcsszavadat:

online logó tervezés ikonok

A betűtípust, betűméretet és a színeket is meg tudod változtatni.

Módosítást követően ne felejtsd elmenteni a munkádat, ehhez kattints az oldal tetején található Mentés (Save) gombra.

Mentést  követően látni fogod, hogy mutat a logód különböző hátterekkel. Ingyenesen egy fehér hátterű kis felbontású logót tudsz letölteni:

ingyenes logó készítés

Logó tervezés online 4. lépés:

A kész logódat elküldheted másoknak is, a Megosztás (Share) gombra kattintva. A Logaster logó készítő program segítségével lehetőséged van arra, hogy több tervet is készíts ingyen, és ezeket elküldheted az imerőseidnek, akiknek számítasz a véleményére és közösen kiválaszthatjátok a legmegfelelőbbet.

Az ingyenesen letölthető logó png formátumú és 330 px X 150 px méretű. Letöltéséhez kattints jobb oldalon a Download (Letöltés) linkre és a megjelenő lehetőségek közül válaszd a legalsó png for web (free) lehetőséget.

A png formátumú logó alkalmas online felhasználásra, abban az esetben érdemes ezt választanod, ha a weboldaladhoz, bannerekhez, illetve a közösségi médiában való megjelenésedkor szeretnéd használni a logót. Ahhoz, hogy jó minőségben nyomtatni lehessen, svg, vagy pdf formátumra van szükséged.

Ha lennebb görgetsz az oldalon, a céged arculatához, a saját márkád építéséhez legszükségesebb eszközöket tartalmazó csomagajánlatokat is találsz, nagyon kedvező áron.  Logó, névjegykártya, céges boríték, levélpapír, favikon design, e-mail aláírás design, közösségi média csomag, stb.., minden, amire szükséged lehet a márkaépítésben. A fizetési oldalon jobb oldalon felül kiválaszthatod a magyar nyelvet. Fizethetsz bankkártyával, vagy PayPall-al is. 

A Logaster logó készítő programba később is bármikor visszatérhetsz, ha a már letöltött logódat módosítani szeretnéd. Ha szeretnél többet tudni a logó tervezésről, a jó logó tervezés alapjairól itt írtunk. Ebben a bejegyzésben a digitális névjegykártyáról olvashatsz.

Scroll to Top